Ismerje meg a csapatunkat

Hermina Beauty-Med Center, ahol érzi, hogy jó kezekben van…

A klasszikus kozmetikai kezelések mellett különleges arc és testkezeléseket illetve kéz és lábápolást kínálunk vendégeinknek. Kollégáink készséggel segítenek az Ön bőrtípusának leginkább megfelelő kezelés kiválasztásában!

Varga Brigitta - Tulajdonos
Varga Brigitta - TulajdonosKozmetika, Spa&Wellness
“Kisgyermekes anyukaként még fontosabb lett számomra a megbízhatóság, az igényesség.”
Janó Szilvia
Janó SzilviaSzempilla Stylist
“Az első sminkes képzéseken egyértelművé vált, hogy a sminkelés világa mellett a műszempilla építésben is szeretném kipróbálni magam.”
Magyar Nikoletta
Magyar NikolettaManikűr, Műköröm
“A szolgáltatásom elvégzésében igyekszem a számodra kényelmes megoldást találni arra, hogy az igényednek megfelelő szép és ápolt körmöket viselhess.”
László Dorka
László DorkaSvédmasszőr, trigger pont terapeuta és kismama masszőr
“Nagy motiváltság jellemez, a jövőben is a magas minőséget szeretném képviselni a szakmámban, de végső soron egy dolog motivál, az amikor azt mondod: ez jó volt!”
Kazai Kinga
Kazai KingaFülakupunktúrás addiktológus, stresszkezelő és masszázs terapeuta
“Természetes módszerek, biorezonanciás állapotfelmérés, személyre szabott alternatív terápiák, masszázsok és tanácsadás várja a hozzám érkezőket.”
Varga Nikoletta
Varga NikolettaMasszázsterapeuta
“Masszázsterapeutaként arra specialálódtam, hogy a pörgős életet élő emberek számára egy személyre szabott, teljes testi-lelki megnyugvást biztosítsak.”
Soltész Katalin
Soltész KatalinStresszoldó
“Mindenki érzi ,hogy manapság felgyorsult az élet. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, talán soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg.”