Tóth Nikoletta

IDŐPONT FOGLALÁS

Tóth Nikoletta

IDŐPONT FOGLALÁS

Tóth Nikoletta

Masszázsterapeuta

“Masszázsterapeutaként arra specialálódtam, hogy a pörgős életet élő emberek számára egy személyre szabott, teljes testi-lelki megnyugvást és felfrissülést biztosítsak a kezelések során.”

Manapság nem egyszerű stresszmentesen, harmóniában élni. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmust és beindítja a test öngyógyító funkcióit.

Amennyiben Önnek is fontos testi-lelki egészségének karbantartása, esetleg karcsúsodni szeretne, vagy csak egy kis pihenésre, feltöltődésre vágyik, akkor látogasson el a Hermina Beauty Day Spa nyugodt és színvonalas környezetébe, ahol gondos fogyelmességgel és magas fokú szakmai hozzáértéssel várom kedves vendégeimet.

Hermina Beauty Day Spa, ahol érzi, hogy jó kezekben van…