Project Description

Kezelés Uraknak

IDŐPONT FOGLALÁS

Kezelés Uraknak

IDŐPONT FOGLALÁS

Kezelés Uraknak

A férfiak arcbőre körübelül 15 százalékkal zsírosabb, mint a nőké, és pórusaik is nagyobbak. Magyarán az arcbőröd sokkal könnyebben szennyeződik. Éppen ezért fontos, hogy napi szinten tisztítsd, mert pórusaid így kitisztulnak, bőröd pedig egészséges marad. Az arctisztításhoz természetes összetevőkből álló szereket használj, mert ezek nem hagynak olyan vegyszeres filmréteget a bőrödön, amelyek irritálhatják azt. A bőrradír nélkülözhetetlen, ha sima és egészséges bőrre vágysz. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja és simává teszi az arcbőrt. Kerüld az olyan arcradírt, amely olyan kemény elemeket tartalmaz, mint például az őrölt dió vagy más hasonló magféle, mert ezek felsérthetik a bőrt, és kárt okozhatnak benne. Egy jó radír nem sért, hanem felüdít!

A hidratálásról sem szabad megfeledkezni, különösen borotválkozás után! Az E vitaminban gazdag krémek különösen jók, de aloe vera olajat is használhatsz.
Tonizálj! Egy átlag férfi sokkal többet van szabad levegőn, mint egy nő, éppen ezért a bőrére több piszok is kerülhet. A tonikok használatával a pórusok nem csak kitisztulnak, de össze is húzódnak, így kevésbé szennyeződnek. Használd őket minden este! Ezek persze csak az első lépések a jól ápolt bőrért, de ha ezt a néhány szabályt betartod, gyorsan tapasztalni fogod a változást.

LUI – Bőrápolás Férfiaknak

A férfiak bőre tömörebb, rugalmasabb és zsírosabb mint a nők. Egy egyszerű és egy komplett terméksor, amely a bőr megfelelő tisztításával indul ,megelőzi a mindennapos borotválkozás és a környezet okozta kellemetlen bőrtüneteket és speciális bőröregedés gátló hatású. Könnyű textúra bőrgyógyászatilag tesztelt a férfiak bőrének napi ápolásához.

Hatóanyagok

  • TETRAPEPTID-9, stimulálja a kollagén szintézist

  • BÉTA-GLUKÁN, sebgyógyító hatású

  • SZÓJA PROTEINEK

  • VITAMIN KOKTÉL