Mimikri

IDŐPONT FOGLALÁS

Mimikri

IDŐPONT FOGLALÁS

Mimikri avagy másolás
Másolt minták törlése

Pici gyermekként teljesen normális dolog, hogy másoljuk a szüleinket, környezetünket, hisz így tanulunk meg például beszélni is, de felnőttkorban, mikor már kialakult az egyéniségünk nem vezet sehová, elveszítjük Önmagunkat és azonosulunk. Beszippant minket mások nézőpontja.

Ha például egy társaságban átveszed valakinek a hanglejtését, akkor máris bemimikrizted őt. Ilyenkor őt jobbnak, többnek, nagyobbnak látod és tudatalatt azonosulni szeretnél vele, az ő életével. Ez akkor is érvényes ,ha pl beszélgetsz valakivel ..mivel belemész az Ő világába ,tehát megakarod érteni ezáltal viszont átveszed a másik energiáját ,nézőpontjait és a beszélgetés után úgy érezheted magad mintha mázsás súlyok lennének rajtad ..nehéz?

Naná…!! Mert nem a tiéd!!
Kinek a valóságát éled ilyenkor?
Az övét..!

A Mimikri egy olyan energetikai testkezelés, ami azt változtatja meg, ahol valaki más valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket (nem tudatosan), ahelyett, hogy a saját választásaink alapján teremtettük volna azt. Ezeket bezártad a testedbe, próbáltad megérteni és lehet, hogy azóta is folyamatosan csinálod.

Te mennyi mintát vettél be a külvilágtól, a családodtól, a barátaidtól?

Mi lenne, ha ezeket a blokkokat, korlátozásokat feloldanád a testedben? Mit teremtene ez az életedben, a testedben, a környezetedben és a világban?

Hajlandó lennél felfedezni ezt a lehetőséget?

A kezelés ára