One Brain Kineziológia

IDŐPONT FOGLALÁS

One Brain Kineziológia

IDŐPONT FOGLALÁS

Mi is az a kineziológia?

Egy alternatív, holisztikus (test, lélek, szellem) gyógymódról beszélünk, amely képesség-, készség- és személyiségfejlesztő módszer kiegészítve pedagógiai és pszichológiai elemekkel.

Mi a One Brain kineziológiai módszer?

Hogyan is működik?

“One Brain” Három az Egyben kineziológiai módszer célja a jelen és a múltbeli stresszek feloldása, a múltban eltárolt negatív érzelmek feltárása, hogy ne azok alapján döntsünk a jelenben, ne emlékek, rossz beidegződések vezéreljék cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan válasszunk, tudva, hogy mindig van választási lehetőségünk, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeket.

Egy Agy (One Brain), a bal és jobb agyfélteke összehangolt működésének koordinálását jelenti. A bal agyfélteke logikán alapuló, elemző agyfélteke, amely stresszhelyzetben teljesen átveszi az irányítást.. Ezzel szemben a jobb agyfélteke holisztikus, az egész képet látja, művészi képességünk hordozója, mely a teret érzékeli de az időt nem Nem ítélkezik, mentes a félelemtől, itt lakozik a kreativitás.

A One Brain módszer gerince a Viselkedési Barométer, melynek segítségével tudatos, tudatalatti és testi szinten lenyűgöző pontossággal deríthető ki, hogy a kliens az adott pillanatban mit érez az adott üggyel kapcsolatban és mi az óhajtott érzelmi állapot.

Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk valaki belső tudásához, és egyenes igen/nem válaszokat kapunk. A kezelés során kérdéseket teszünk fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorlunk a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai – közvetítve az agy, illetve a test sejtes memória szinten tárolt információit – a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal “válaszolnak”.

Az ok, amiért a One Brain módszerben az izomtesztelést használjuk az, hogy nagyon gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez, tiszta választ ad, ami nem képezi további találgatások, magyarázatok és értelmezések alapját. A One Brain korregresszióval dolgozik.

A kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal és a kitesztelt korrekciókkal feloldjuk ezeket a negatív stresszeket. Amíg nem töröljük a negatív blokkokat, addig mindig ugyanazokat a hibákat fogjuk elkövetni az életünkben. A megoldás érdekében tehát feltárjuk a probléma gyökerét és azokat az életeseményeket, amelyekre épülve létrejött a probléma.

Mindenkinek van életfeladata, küldetése, Neked is!

Amíg a fájdalmaidban élsz, nem találod őket.

  • Testi tüneteid vannak?
  • Nem tudsz kiállni magadért?
  • Nem működnek a kapcsolataid?
  • Vagy egyedül vagy?

Ezeknek mind múltbeli stressz oka van.A kineziológia gyengéd módszerével megkereshető a mostani életed gondjainak a gyökere. És nem csak megkereshető, hanem eltávolítható. Ha kezeljük a múltadat, akkor a jelen életedbe más ember leszel.Veled együtt találjuk meg, azt ami a számodra a legjobb!

A megoldás Benned van!

A kezelés ára

Kineziológiai oldás (1,5 óra) 15.500.- / alkalom
Kineziológiai oldás + Access (Bars vagy testkezelés kombinált 2-2,5 óra) 21.000.-
Access Bars kezelés (1-1,5 óra) 15.000.-
Access Testkezelések (1,5 óra) 15.000.-