Sinecell Alakformáló Kezelés

IDŐPONT FOGLALÁS

Sinecell Alakformáló Kezelés

IDŐPONT FOGLALÁS

Fogyasztó Cellulitkezelő rendszer

A kutatások kimutatták, hogy a stresszes és a felgyorsult életvitel okozója lehet a hagyományos alakformáló kezelések sikertelenségének. A hagyományos kozmetikumokkal szemben az alakformáló SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra.

Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a Jania Rubens alga pedig a narancsbőr eltűntetésében segít.A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és a külső környezeti hatásoktól.

A SINECELL átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait.

Plusz egy tipp a végére

Ne feledd: a túlsúly, és a cellulit nem pár nap alatt rakódott le, hanem valószínűleg hosszú évek kellettek hozzá. Bármi is volt az oka annak, hogy így alakult (terhesség, mozgásszegény életmód, egészségügyi probléma, stb.), ha úgy döntesz, hogy kipróbálsz egy testkezelést és otthoni termékeket is alkalmazol,
akkor légy türelmes-  ez nagyon fontos. Manapság már kifejezetten látványos eredmények érhetőek el ezen a területen, köszönhetően a kozmetikai cégek folyamatos innovációinak, de a változáshoz nem elég néhány nap, vagy akár egy-két hét. Támogasd a bőröd regenerálódását, feszesítését, a kozmetikus munkáját. Sportolj, hidratálj, egyél sok zöldséget, válts egészséges táplálkozásra, ha kell dietetikus segítségével), de semmiképp se éheztesd magad.

Az eredmény így biztosan jönni fog, közben pedig még jól is érzed magad!

A kezelés ára

Sinecell alakformáló kezelés
5 alkalmas bérlet esetén
+1 alkalom ingyenes!
11.900.- / alkalom