TIMEXPERT C+ (A.G.E.)

TIMEXPERT C+ (A.G.E.)

Rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával.

Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt.

A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Mi az a glikáció? A tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a bőr öregedésének oka a glikáció.
Glikáció akkor következik be, amikor a felesleges glükóz a bőrben a kollagén és elasztin rostokkal érintkezik és károsítja azokat.

Az évek múltával a bőrsejtekben felhalmozódik a glikáció végterméke, a glikált fehérjék (angol rövidítéssel A.G.E.), és gyakorlatilag becsomagolják a kollagén és az elasztin rostokat, amelyek így elvesztik rugalmasságukat és idővel teljesen elpusztulnak.

A glikáció károsítja a bőrben található kollagént, csökkenti a rugalmasságot, a szövetek megereszkednek, ráncok, mimikai vonalak tűnnek elő és bőrhibák alakulnak ki a bőrszerkezetben. A bőröregedési folyamat felgyorsul.

A glikáció megelőzhető a TIMEXPERT C+ (A.G.E.) termékcsalád kozmetikumaival történő kezeléssel

  • C-vitamin származék (VC-IP). A C-vitamin innovatív formája. Hő hatása alatt stabil, könnyen felszívódik. Aktiválja a kollagénszintézist, védi a DNS-t. Rugalmassá és feszessé teszi a bőrt, csökkenti a ráncokat, egységesíti a bőrszínt és világosítja a bőrt.

  • Umeboshi szilvakivonat Egy japán szilvafaj gyümölcsének kivonata, amely bármely más gyümölcsnél kétszer több fehérjét, ásványi anyagot és zsiradékot tartalmaz. Megakadályozza a glikáció végtermékének kialakulását, gyorsítja a lebomlásukat. Eltávolítja a bőrről a „KUSUMI effektust”: hozzájárul a sárgás szín eltüntetéséhez, melyet éppen a felhalmozódott glikációs végtermék okoz.

  • Aktív illat Olivalevelek és fűszerek kivonatán alapuló friss és mámorító illat. Megköti a szabad gyököket.

Kiknek ajánlott:

  • A korai bőröregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőrre.
  • Fakó, fáradt bőrre.
  • Valamennyi bőrtípusra minden évszakban.

A kezelés ára

TimeExpert C+ kezelés 15.500.-