Timexpert White

Timexpert White

A Germaine de Capuccini ezen legújabb kezelése abban egyedülálló más pigment folt halványító kezelésekkel szemben, hogy számos olyan hatóanyagot tartalmaz, mely kifejezetten a bőrfiatalítást segíti, továbbá feszesíti a bőrt és visszaadja annak természetes tónusát. A pigmentfoltok és egyéb pigmentációs elváltozások egyre gyakoribbak a nők bőrén, és ma már a fiatalabb korosztályt is érintik.

A hiperpigmentáció okai:
Eltekintve a kortól, a napsugárzás (intenzív napsugárzás, fényvédelem nélkül) és más faktorok, minta hormonális változások együttesen okozzák a bőrben eddig működő komplex egyensúlyi folyamatok megbomlását. A melanin szintézis normál kémia folyamatában egyensúlytalanságok keletkeznek, így a bőrön több, kevesebb pigmentfolt keletkezik. A bőr elveszíti attraktív, egészséges megjelenését, feszességét.

A kezelés célja:
Csökkenti a pigmentfoltok mennyiségét., szabályozni és egyensúlyba hozni a melanin szintézist, továbbá megfiatalítani a bőrt és helyreállítani annak természetes tónusát.

A Germaine de Capuccini a hiperpigmentáció legutóbbi kutatásainak eredményeként alakította ki a Melanolight Process technológia fogalmát, melynek alapján különböző, természetes növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyag elegyet állítottak össze, mely szinergikusan hat a melanin szintézis minden egyes fázisában.

MEGELŐZI: a pigmentfoltok kialakulását, blokkolva a melanoszintézis folyamatát, mielőtt még az kialakulna.
SZABÁLYOZZA: a pigmentfoltok megjelenését csökkentve a tyrosinase szintézist, illetve csökkenti annak aktivitását. A melanin képződést csökkenti.
KORRIGÁL: megújítja az arcbőrt, továbbá segít a bőr természetes tónusának visszaállításában, illetve halványítja a már kialakult pigmentfoltokat, oly módon, hogy a melanin szintézist szabályozza, csökkenti.

A kezelés hatására a bőr természetes ellenálló képessége növekszik így csökken a további pigmentálódás esélye, halványodnak a már kialakult pigmentfoltok az erősebben pigmentált területen. A bőr hidratálttá, feszesebbé, tonizáltabbá válik a természetes növényi összetevők hatására.

A kezelés különösen hatásos, megelőző jellegű a vegetációs periódus megindulása előtt. A kezelés évszaktól függetlenül ajánlott, de bizonyos szabályokat be kell tartani.

A kezelést nem ajánljuk olyan időszakban, amikor a bőr nem óvható meg az intenzív fénysugárzástól: nyaralás, szolárium, síelés. A kezelést követő 48 órán belül óvakodni kell az intenzív fénytől, napozástól.

A kezelés ára

Timexpert White 19.500.- / alkalom
Timexpert White 4 alkalmas kúra – ajándék nappali krémmel 78.000.-