Timexpert SRNS kezelés

Timexpert SRNS kezelés

A Timexpert SRNS Epigenetikai csúcstechnológiát alkalmazó, rendkívül fejlett, prémium kategóriás luxus arckezelés.

Az SRNS rituálé egy kényeztető utazás az érzékek világába, játék a textúrákkal és illatokkal, tűz és víz találkozása.

A pazar kezelés koronaékköve a hematitot és egyéb féldrágaköveket tartalmazó luxus maszk, mely gondoskodik a bőr varázslatos ragyogásáról.

Nagyon gazdag Epigenol® hatóanyagban amely aktiválja az idő múlása és más tényezők következtében kikapcsolt géneket.

Elősegíti a „fiatalság proteinjének” képződését, új dinamikát ad a bőrnek és észrevehetően megfiatalítja azt.

Az Epigenetika kutatása alapján ez a díjnyertes kabin kezelés feszesítést, ránctalanítást, revitalizációt, javított pigmentációt és hidratációt biztosít a felüdülésre szomjazó érett bőrnek.

Különösen 40 év felett, érett bőrre vagy idő előtti öregedésben szenvedő hölgyeknek kötelező. Az érzékenyebb, legigényesebb bőrtípusok esetén is alkalmazható.

  • A száraz bőrnek komfortos enyhülést biztosít, megszünteti a feszítő érzést.

  • Védi a bőrt a külső környezet agresszív behatásaitól és megerősíti azt.

  • Aktiválja a bőrregenerálódás folyamatát.

  • Kisimítja a bőrfelszínt, erősíti a bőrt és tonizálja azt.

  • Javítja a túlzott pigmentációt és csodálatosan sugárzóvá teszi a bőrt.

A kezelés kiegészítésére otthoni utóápolóként ajánlott használni a többszörösen díjnyertes  Timexpert SRNS PRO 60+ tápláló krémet,  mely szintén nagyon magas Epigenol® tartalommal bír.

A kezelés ára

Timexpert SRNS 20.500.- / alkalom

GLYCO 8-POWER® EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

A Germaine de Capuccini exkluzív szabadalma a Glyco 8- Power® technológia, biomolekulák, amelyek 8x növelik a bőr áteresztőképességét, hogy az aktív összetevők felszívódjanak a bőrbe, ahelyett, hogy a felszínen ülnének, így a leghatékonyabban tudnak működni.

A Timexpert SRNS terméksor a kozmetikai ipar legújabb technológiáin és ismeretein alapszik, és rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekezőképességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. Egymásra épülő szabadalmaztatott díjnyertes hatóanyagok: Az egyiptomi körömvirág virágából kinyert Epigenol® újraaktiválja az idő múlásával károsodott alvó géneket. Az újbóli aktiválást követően a Zinc-Glycine Complex® hatóanyag (a nemzetközi tudományos közösség legmagasabb díját, a Highest Award IFSCC 2009-et is elnyerte) megakadályozza a további sejtkárosodást,, míg a nagy molekulasúlyú hialuronsav fenntartja a bőr hidratáltságát. A tejfehérjék fényt adnak a bőrnek, ugyanakkor korrigálják és minimalizálják a pigmentáció területeit. Az RC-Advanced® hatóanyag az életkor által legyengült bőrt megerősíti, a sejtek regenerációjának védelmi funkcióit látja el, aktívan védi és javítja a megterhelt bőrsejt DNS-ét, megújítja a bőrt, aktiválja védekezőképességét és optimalizálja “stressztűrő képességét”.

EPIGENETIKA: VALÓBAN MEGVÁLTOZTATHATJUK A BŐRÜNKET ÖREGÍTŐ GENETIKÁT?

A tudósok szerint a bőr öregedésének körülbelül 75%-a külső tényezőknek köszönhető, míg körülbelül 25%-a génjeinknek köszönhető. Korábban azt hitték, hogy nincs kontrollunk a bőrünk öregedését okozó genetikai tényezők felett. Új kutatások kimutatták, hogy olyan külső tényezők, mint az életmód és a környezet, hatalmas hatással vannak arra, hogy génjeink mennyire képesek fenntartani az egészséges bőrt. Ezt a tanulmányt arról, hogy a külső tényezők hogyan befolyásolják a géneket, epigenetikának hívják, és felfedezéséhez vezetett, hogy bizonyos mértékben valóban befolyásolhatjuk génjeink viselkedését az optimális teljesítmény elérése érdekében.

Ahhoz, hogy ez kapcsolatba kerüljön a bőrünkkel, meg kell értenünk az alapokat:

  • Sejtjeink egész testünket alkotják, beleértve a bőrünket is.
  •  A bőrsejtek fehérjéket termelnek, amelyek elengedhetetlenek a működésükhöz.
  •  Ezeknek a fehérjéknek a felhasználásával a sejtek regenerálódnak, ami döntő fontosságú a fiatalos bőr számára.
  •  Minden sejten belül található a DNS: A teljes utasításkészlet, amely megmondja sejtjeinknek, mit kell tennie.
  •  Minden egyes külön utasítást génnek nevezünk.