Janó Szilvia

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Szempilla Stylist

„Az első sminkes képzéseken egyértelművé vált, hogy a sminkelés világa mellett a műszempilla építésben is szeretném kipróbálni magam.”

Közgazdászként 10 év vállalati szférában eltöltött idő után 2013-ban döntöttem úgy, hogy a szépségszakmát választom hivatásomul. Az első sminkes képzéseken egyértelművé vált, hogy a sminkelés világa mellett a műszempilla építésben is szeretném kipróbálni magam. Ezért elkezdtem képezni magam először a klasszikus 1 D majd a 2-3 D és aztán a szakma csúcsaként az egymozdulatos, russianvolume technika rejtelmeibe is betekintést nyerhettem.Szalonban 2016 óta folyamatosan dolgozom.

A sminkelésben is rendszeresen képzésekben veszek részt, hiszen mindig van mit tanulni, megtanultam a korszakokra jellemző sminkeket: a 20-as évektől egészen napjainkig, elsajátíthattam a strobing technika, ceruza és aquatechnika jellegzetességeit. Ezt a tudást a mindennapi életben is kamatoztathatom: menyasszonyi sminkeknél, zenekarokkal klipforgatásokon, image fotózásokon veszek részt és több fotóssal is dolgozom sminkesként.

2019 márciusban szereztem meg a szépségtanácsadó okjvégzettséget és a szempilla lifting képesítést. Folyamatosan szeretném magam továbbfejleszteni, hogy vendégeim számára mindig professzionális szolgáltatásokat nyújthassak.

Remélem, hamarosan Önt is Vendégeim között üdvözölhetem. Forduljon hozzám bizalommal!