Magyar Nikoletta

Manikűr & Műköröm építés

Amióta az eszemet tudom, teljesen odavagyok a szép körmökért, épp ezért mindig nagyon ügyeltem kezeim ápoltságára, szépségére. Kézápoló és műkörömépítő szakmám megszerzése után egy régi vágyam teljesült, végre bárki kezeit, körmeit széppé, ápolttá varázsolhatom.
Szolgáltatásom elvégzésében igyekszem számodra a legkedvezőbb megoldást találni arra, hogy az igényeidnek, ízlésednek megfelelő körmöket viselhess. Segítek neked kiválasztani a te életviteledhez leginkább passzoló anyagtípust és körömformát.

Munkám során fontosnak tartom, hogy minőségi alapanyagok kerüljenek a körmeidre, mind egészségügyi, mind tartóssági szempontból. Széles színválaszték és számtalan díszítőelem áll rendelkezésünkre, hogy megvalósítsuk az elképzelésed, alkossunk valami szépet.

A műkörmök, géllakkok készítése mellett a természetes kéz, köröm ápoltságára is nagy hangsúlyt fektetek, ezért natúr körmökkel rendelkező vendégeket is szívesen fogadok, akár férfiakat is!

Ha szép ápolt kezekre és körmökre vágysz, vagy egyszerűen csak kényeztetnéd kicsit a kezeidet, keress nyugodtan, várlak sok szeretettel!

Manikűr

Ahhoz, hogy kezeink mutatósak legyenek, nem szükséges műköröm vagy géllakk viselése. Természetes körömlemezünket és a körülötte levő bőrünket megviselik a mindennapi teendők. Ennek megoldására különféle manikűr technikákkal segítek neked a berepedt, beszakadt körömsáncok vagy kiszáradt és megrepedt ujjperemek kezelésében, cuticula eltávolításában. Körmeidet formázom és igényed szerint díszítem polírozással vagy körömerősítő lakkozással is.

Japán manikűr

Erősebbé és egészségesebbé teszi körmeidet, mindezt csak természetes anyagok felhasználásával! A hagyományos manikűr után a körömlemezbe méhviaszt dolgozunk be, mely a körmök felületét egyenletessé teszi, körmeinket táplálja, elősegíti, hogy azok erősebbek és egészségesebbek legyenek. Ezután egy speciális port felhasználva körmeidet polírozzuk, aminek köszönhetően ragyogóan fényesek lesznek.

Erősített Gél&Lac

Relaxáló kezelés, mely során kezeid és alkarod bőrét vitaminos krémmel masszírozzuk, amit egy mechanikai peeling előz meg, hogy a hatóanyagok mélyen a bőrödbe juthassanak.

Gél & Lac porcelán megerősítéssel

A természetes körömlemezt porcelán anyaggal erősítjük meg, viszont nem építünk hozzá, nem hosszabbítjuk meg azt. Az így készült műkörmöket formázzuk, majd díszítjük. A porcelán anyagi merevsége tökéletes alapot biztosít neked, hogy körmeidet megerősítve 4 hétig extratartós színes és csillogó körömcsodákat viselhess.

Műköröm építés és töltés

Körmeidet porcelán anyaggal erősítjük és hosszabbítjuk meg, majd az elkészült műkörmöket tetszés szerint formázzuk és díszítjük. Ezzel a technikával 4 hétig tökéletesen tartanak majd az elkészült körmök. Műköröm építésre, töltésre porcelán anyagot használok, zselével nem
dolgozom, ezt kérlek vedd figyelembe amikor bejelentkezel hozzám.

Munkáim

Ha szeretnél megtekinteni pár általam készített körömcsodát, megtalálsz Facebookon és Instagrammon is @mettikenails néven, ahol nyugodtan kereshetsz bármilyen kérdésed van, vagy akár időpont egyeztetés miatt is.

Műköröm, kézápolás árak

Erősített Gel&Lac új szett 4.700.-
Erősített Gel&Lac töltés 4.700.-
Gel&Lac Porcelán megerősítéssel új szett 5.800.-
Gel&Lac Porcelán megerősítéssel töltés 5.700.-
Porcelán építés 6.300.-
Porcelán töltés 5.700.-
Klasszikus manikűr 2.500.-
Japán manikűr 2.900.-

Az árak tartalmazzák a manikűrt és két köröm díszítését. Bizonyos típusú díszítések és technikák felárasak lehetnek, ezeknek díja személyes egyeztetés alapján történik.