Magyar Nikoletta

Manikűr & Műköröm építés

Magyar Nikoletta vagyok, kézápoló és műköröm építő. Számomra nagyon fontos a kezek ápoltsága, szépsége. A szolgáltatásom elvégzésében igyekszem a számodra kényelmes megoldást találni arra, hogy az igényednek megfelelő szép és ápolt körmöket viselhess. Munkámban fontosnak tartom, hogy minőségi anyagok kerüljenek a kezedre, ezért olyan alapanyagokkal dolgozom, melyek top kategóriások, világ szinten elismertek. A legtöbb féle anyagcsoporttal dolgozom, zselé, porcelán, géllakk, hogy meg tudjuk találni azt ami a te életvitelednek megfelelő.

Számomra nem csak a körmök készítése jelent kihívást, hanem a természetes kéz/köröm ápoltságára is nagy hangsúlyt fektetek, ezért nem csak műkörmöt viselő, vagy viselni vágyó vendégeket látok szívesen.

Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem azon, hogy vendégeimnek a legjobb szolgáltatást nyújthassam. Ha szép és ápolt kezekre vagy körmökre vágysz, vagy egyszerűen csak kényeztetnéd kicsit a kezeidet, keress nyugodtan, meg fogjuk találni a számodra legkedvezőbb megoldást! Várlak sok szeretettel!

Manikűr

Klasszikus vagy Francia manikűr a kezek ápoltságáért. Mely magába foglalja a körmök formázását, a köröm körüli bőr kezelését és ápolását.

Japán manikűr

Manikűr elvégzése utáni eljárás, mely során a természetes körömlemezt erősítjük. Propolisz paszta körömbe dörzsölésével körmeink erősebbek, egészségesebbek és fényesebbek lesznek.

Spa ápolás

Relaxáló kezelés, mely során kezeid és alkarod bőrét vitaminos krémmel masszírozzuk, amit egy mechanikai peeling előz meg, hogy a hatóanyagok mélyen a bőrödbe juthassanak.

Gél & Lac

A szükséges (száraz) manikűr után a természetes körömlemezt gel&lac technológiával díszítjük. Ez egyfajta tartós körömlakkozási technika, mely megengedi nekünk, hogy 2-3hétig kényelmesen, felpattanás nélkül viseljünk színeket körmünkön.

Műköröm építés

A körömlemezt zselével vagy porcelánnal erősítjük és hosszabbítjuk meg, majd díszítjük őket. Ennek a technikának köszönhetően akár 4 héten keresztül is viselhetjük körmeinket, mely ízlés szerinti hosszra és formára építhető.

Műköröm, kézápolás árak

Erősített Gel & Lac 4.500.-
Vitaminos Gel & Lac üvegszállal 4.800.-
Gel & Lac eltávolítás manikűrrel 2.500.-
Gel & Lac porcelán megerősítéssel 5.800.-
Építés S-M méret 6.300.-
Francia S-M méret 6.800.-
Töltés S-M méret 5.600.-
Erősített Gel & Lac kézre + lábra 7.500.-
Glam Foot + Gel & Lac lábra 9.500.-
Manikűr 2.500.-
Japán manikűr 2.800.-
Lakkozás 900.-
Gel & Lac lábra 3.500.-
Glam Foot 6.500.-