BioRePeel TCA CL3

BioRePeel TCA CL3

Fiatalodás injekciók nélkül

A BioPeelCl3 nem csak egyszerű középrétegi hámlasztás, hanem innovatív, kétfázisú, szabadalmaztatott orvosi eszköz. Biostimuláló, revitalizáló és hámlasztó hatással hatással. Technológia, amely valódi áttörést jelent, melynek jelenleg nincs konkurenciája!

Tulajdonságok

A BioRePeelCl3 egy 35%-os triklór-ecetsavat tartalmazó, közepesen erős hámlasztás, ami a bőr 3. mélységének felel meg. A bőr reagál a két fázisú peelingre, aktiválja a kollagén szintézist, a bőr újra modellezését és regenerálódását. Nyáron is igénybevehető, megfelelő fényvédelem mellett.

A kétfázisú komplex egyedi összetétele biztosítja a hatóanyagok behatolását a kozmetikában eddig elérhetetlennek számító retikuláris dermiszbe vagy a papilláris irhába. Tű nélküli revitalizáló, depigmentáló hatással. Csökkenti a mélyebbre nyúló foltokat és hegeket. Stimulálja a bőr mélyszöveti tartó-, kollagén- és elasztin termelését, lifting hatása van, csökkenti a ráncokat és fiatalítja a bőrt. Hidratál, stimulálja a fibroblasztokat és újramodellezi a dermiszt. A BioRePeelCl3 hámlasztás biostimulációs, revitalizáló és hidratáló maximális hatása kb. 3 hét után teljesedik ki. A BioRePeelCl3 nem egy közönséges peeling. Nagy előnye van az előző generációs triklórecetsavas TCA vagy más orvosi fokozatú hámlasztókkal szemben, mivel nem lépnek fel negatív mellékhatások és egyúttal a bőr hidratálódik, biorevitalizálódik, regenerálódik és relaxálódik, egy kezelés alatt.

A kétfázisú BioRePeelCl3 alkalmas a fiatalabb, aknés, gyulladásos, friss heges és ráncos bőr kezelésére is. Antibakteriosztatikus hatásokkal rendelkezik, pórusösszehúzó, csökkenti a faggyútermelődést, kedvezőtlen környezetet teremt a baktériumok szaporodásának és csökkenti az akné kialakaulását. Nyáron is alkalmazható, SPF50 faktoros fényvédő mellett nem képződnek pigmentfoltok. Anti-ageing fanatikusok fokozhatják a BioRePeelCl3 hatását. Kombinálható egyéb professzionális kezelésekkel is.

A BioRePeelCl3 megújítja és fiatalítja a bőrt, mindezt injekció használata nélkül! Azok számára alkalmas, akik valamilyen módon tartanak az injekciós revitalizáló eszközöktől, ez fájdalommentes eljárás nagy előnyt jelenthet az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező kliensek számára.

  • A kezelés gyors (30 -40 perc) – úgynevezett, ebédszünetben történő, arckezelés.

  • A kezelés nem igényel rehabilitációs időt.
  • Kitűnően kombinálható tűs és gépi kezelésekkel egyaránt.

Alap kezelés ára

Alap kezelés 2ml BioRePeelCl3
+ 2ml BioReHydra + 1ml BioReLift
25.000.- / alkalom

Kombinált kezelése mikro tű alkalmazásával:

Orvos-esztétikai hegkezelés: BioRePeelCl3 + mikro tűs mezoterápia

A pattanásos hegek a bőr, gyulladásra adott megváltozott reakciójának közvetlen következményei. Az olyan elváltozások, mint a komedók, pattanások, aknék, papulák, pusztulák, csomók és ciszták hegesedést okozhatnak a szakszerűtlen kinyomása illetve kezelés során. Mivel a hegek súlyossága elhúzódó gyulladás esetén növekszik, feltétlenül meg kell kezdeni az aktív pattanások korai diagnózisát és szakszerű kezelését.

A hegkezelés kiegészíthető és hatékonysága fokozható orvosi ampullákkal, melyek aminosavakat, nukletoidokat (NCTF135) vagy növekedési faktorokat tartalmaznak, amelyek hozzá segítenek a hegek gyorsabb helyreállításához. A végleges eredmény 2-3 hónap alatt alakul ki, 3-6 alkalmas kezelés után a
hámréteg megvastagodik, a dermális kollagén és az elasztikus rost lerakódások növekedése megy végbe. A pigment foltok és a mély hegek a hónapok alatt egyre feljebb, a felszínre kerülnek és helyüket új bőr váltja fel.

A jobb eredmény elérése érdekében ajánlott orvos esztétikai szintű otthon ápolóval megtámogatni a kezelést, ilyen például az éjszakai reparáló krém ami a
legmagasabb koncentrációban tartalmazza a hegek gyorsabb felépülését elősegítő szabadalmazott hatóanyagokat.

Kombinált kezelés ára

BioRePeelCl3 + Tűs Mezoterápia

(2ml BioRePeelCl3 + 3ml mezo ampulla)

35.000.-
BioRePeelCl3 + Biomatrix Crystal Gel

(2ml BioRePeelCl3 + 2ml Crystal Gel)

50.000.-