Hermina Beauty Medical Center Zugló

Sikeresen működő Szépségközpontunk titka, hogy a minőséget képviseljük a harmónia jegyében a szépségápolás, egészségmegőrzés és esztétikai szolgáltatások minden területén.

Szépségközpontunkban, mely Zuglóban található, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és professzionális Orvos kozmetológai termékekkel ,és magasan képzett szakembereinkkel dolgozunk.Személyre szabott arc-és testkezelésekkel várjuk kedves vendégeinket, akik kikapcsolódásra, szépülésre, valamint látványos és tartós bőrállapot javulásra vágynak. Párosuljon a LUXUS és a KÉNYELEM!

MIÉRT A Hermina Beauty Med?

Olyan prémium szolgáltatást kínálunk, amivel hozzájárulunk az emberek szépségének, egészségének megőrzéséhez. Célunk, hogy a nálunk eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés, egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény legyen, hanem belülről is élmény maradjon. Legyen szó lézeres szőrtelenítésről, végleges szőrtelenítésről, arc fiatalításról, bőrmegújításról, arc szobrászatról ,testi és lelki megújulásról,stressz oldásról… Szakembereink és klinikai dolgozóink folyamatos magas szintű szakmai képzésken és konferenciákon vesznek részt hogy mindig napra készen tudjunk kimagasló szakértelmet nyújtani szolgáltatásainkban. Így tudunk kimagasló eredményeket elérni és prémium szolgáltatásokat nyújtani. Nálunk az első a vendég és kellő türemmel, alázattal fogadunk mindenkit aki hozzánk fordul megoldásért.Vendégeink minden szempontból biztonságban érezhetik magukat.

LUXUS
KÉNYELEM
MINŐSÉG
SZÍNVONAL
ÉLMÉNY

Szolgáltatásaink és kezeléseink

Orvosesztétikai kezelések

Arckezelések

Doctor Babor

3D bőranalízis

Szemöldök styling

Szempilla styling

Szőrtelenítés

Manikűr

Masszázsterápiák

Alkalmi smink

Kismamáknak

Gyógyterápiák