NCFT szemkörnyéki fiatalítás

NCFT szemkörnyéki fiatalítás

Megoldást keres a szemkörnyéki ráncok csökkentésére? Szeretné visszanyerni fiatalos kisugárzását? Mindezt egy gyors és szinte fájdalommentes eljárással?

Az NCTF® 135 vízállagú polirevitalizációs készítmény, mely mezoterápiás kezelésekhez használható. Hatásos a finom vonalak elsimítására és a bőr rejuvenálására, újraépítésére. Sejtszinten kezeli a bőrt, tápanyagokkal tölti fel.

Igazi SKINBOOSTER, több mint 50 összetevője között megtalálható a hyaluronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok. Az NCTF® 135HA kezelés hatására a bőrminőség már az első kezelés után szemmel láthatólag javul, az apróbb ráncok elsimulnak, a bőr ragyogóvá válik.

Hogyan működik?

A Nanosoft™ 3 darab háromszög alakú, lyukas, szilikon kristályból készült mikropengét tartalmaz, ezeken keresztül kerül be az NCTF® 135HA hatóanyag-komplex a bőr mélyebb rétegeibe, ahova krémekkel és szérumokkal már nem tudunk különféle hatóanyagokat bejuttatni. A pengék finom behatolása a bőr szövetei közé fokozza a kollagéntermelést is, így a penetrált hatóanyagok mellett a szemkörnyék kezelés hatására egy természetes megújulási folyamat is elindul a bőrben.

A szemkörnyék kezelés látványos eredményeket hoz

  1. a szem alatti érzékeny területeken, ahol jellemzően először jelentkeznek az öregedés jelei.
  2. a felső szemhéj szemöldök alatti területén, amely különösen hajlamos megereszkedésre.
  3. a szem melletti szarkalábakkal, ráncokkal szemben, ami az egyik leggyakoribb esztétikai probléma.
  4. a szem alatti karikákat és a terület elszíneződését is hatásosan orvosolhatjuk, tüntethetjük el általa.

Ismételhető és kiválóan kombinálható

Egy terápiában 3 kezelés javasolt (a kezelések között 1 – 1 hónap kihagyás). Önmagában is az alsó szemhéj bőrének megújítására, fiatalkorban prevenciára jól bevált kombináció a szemkörnyéken bo- tox kezelés előtt/után, illetve szemzug töltés előtt is.

Biztonságos és fájdalommentes beavatkozás

Nagyon alacsony megterheléssel jár a mikrotűs eljárásnak köszönhetően, egyáltalán nem fájdalmas (még a férfiak is kibírják :)).

Az NCTF szemkezelés után

Az ultrabiztonságos kezelés után nem kell komoly mellékhatásokkal számolnod (esetleg minimális duzzanat fordulhat elő), de fontos, hogy betartsd az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelésen tájékoztatunk)!

  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható;
  •  1 napig kerüld az izzadással járó intenzív sportot, szaunát;
  •  1 hétig fokozottan figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!

Mikor ellenjavallt az NCTF szemkezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

A kezelés ára

Arc-Szemkörnyék ( kb 1-1,5 ml) 40.000.- 50.000.- / alkalom
Nyak 65.000.- / alkalom