Carboxy CO2 kezelés

Carboxy CO2 kezelés

CO2 CARBOXY COMBO a ragyogó, fiatalos bőr kulcsa

A forradalmian új, tűmentes CO2 Carboxy terápia segíti a bőr anyagcseréjét és természetes oxigéntermelését, mélyen hidratálva azt. A bőr az első használat után drámaian fényesebbnek, frissebbnek, egyenletesebb tónusúnak, kevésbé ráncosnak és rugalmasnak tűnik. Szintén hatékony zúzódás, duzzanat és akne kezelésére. Megkerülhetetlen az esztétikai kezelések hatásának maximalizálására, a gyógyulás
elősegítésére. A RIBESKIN  CO2 Carboxy Combo-ja az eredeti, 2007-ben elsőként bevezetett eljárás.

Mi az a Bohr hatás?
Amikor a bőrsejtek elnyelik a szén-dioxidot a gélből, a vörösvértestek hemoglobinja oxigént szabadít fel. Ez a folyamat oxigént biztosít a bőrnek, miközben egyidejűleg serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, a fehérjeszintézist és az elhalt hámsejtek eltávolítását. Ezek a reakciók csökkentik a striákat, a narancsbőrt, a pattanásokat és a gyulladásokat, miközben javítják a bőr tónusát, rugalmasságát és az olaj/nedvesség egyensúlyát.

Az eredeti CO2 Carboxy terápia arcra

Több CO2, nagyobb hatásfok
Professzionális felhasználásra alkalmas magasabb CO2-koncentráció a más kereskedelmi forgalomban lévő CO2 CARBOXY termékhez képest. Különböző bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti eljárásokkal, például lézerrel, hámlasztással, mikrotűs kezelésekkel kombinálva az esztétikai eljárások jobb eredményt hoznak, irritáció nélkül, ha következetesen kombinálják a CO2 Carboxy terápiával.

Ráncok csökkenése

  • Az öregedő, ráncos bőrt fiatalos, rugalmas bőrré alakítja.

Exfoliálás

  • Hatékonyan távolítja el a méreganyagokat és az elhalt sejteket.

Lifting hatás

  • Elősegíti a fehérjeszintézist és az anyagcserét, újradefiniálva a megereszkedett vonalakat és fokozva a bőr rugalmasságát.

Akne kezelés

  • A gyorsított véráramlás és a hámlasztás hatékonyan kezeli a pattanásokat azáltal, hogy helyreállítja a bőr gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező önregeneráló képességét.

Világosító hatás

  • Serkenti a vérkeringést és hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, áttetsző bőrt hozva létre.

Pórus kontrol

  • Fokozza az anyagcserét, eltávolítja az elhalt sejteket és összehúzza a pórusokat.

Duzzanatok

  • Az anyagcsere fokozásával enyhíti a különböző eljárások által okozott véraláfutásokat és duzzanatokat.

A kezelés ára

CO2 Terápia
50 perc
25.000.- / alkalom
CO2 Terápia + Luxury
Anti-Aging kezelés
70 perc
35.000.- / alkalom