László Dorka

László Dorka

László Dorka

Svédmasszőr, trigger pont terapeuta és kismama masszőr
A Nemzetközi Masszázs Akadémián tanultam svédmasszázst, és 2021 májusában sikeres vizsgát tettem. Ezután közel ezer vendéget kezeltem Sopronban, mely során nem csupán rutinossá válltam és jelentős tapasztalatot szereztem, de megismertem az emberi test sokféleségét, különböző állapotait. Azóta is folyamatosan képzem magam, a svédmasszázson belül, és a hozzá kapcsolódó különböző terápiák megismerésével. A masszázs ezen területén szeretnék kiteljesedni, valódi minőséget és profi szolgáltatást nyújtani, nem pedig különböző masszázsformákba bele-bele kóstolni és csupán alap szinten teljesíteni. A gyakorlat mellett természetesen az elméleti tudást is fontosnak tartom, így a képzések során megszerzett elméleti tudás mellett részt vettem egy egészségügyi képzésen is, mely során mélyebb tudást szereztem az emberi test működésének megértésében, és felépítésében.
Munkám során holisztikus szemléletet képviselek, személyre szabott szolgátatást nyújtok, hiszen minden ember más. Más problémákkal, más szociális körülményekkel és más pszichés állapottal rendelkezik, melyek mind befolyásolják a test állapotát. A kezelések során mindig 100%-osan a vendégre koncentrálok, és az általam legjobbnak vélt szolgáltatás nyújtom.
Célom az emberek egészségének megőrzése, segítése. Nagy motiváltság jellemez, a jövőben is a magas minőséget szeretném képviselni a szakmámban, de végső soron egy dolog motivál, az amikor azt mondod: ez jó volt!

Dorka szolgáltatásai

2022-08-20T14:03:05+00:00

Köpölyözés

Kis üvegharangokkal kilazíthatjuk az izmokat, eldolgozhatunk velük mélyebb, kézzel csak nehezen kimasszírozható izom-letapadásokat, csomókat