SQT Szilíciumtűs kezelés

SQT Szilíciumtűs kezelés

SQT Bio mikrotűs terápia

Forradalmi innováció a BŐRKEZELÉSBEN…. Az SQT Spongilla Spicules egyikfajta szilícium mikrotű,melyet édesvizi szivacsokból nyernek ki. A hagyományos fém mikrotűhöz képest az eljárás sokkal könnyebb és a fertőzés kockázata is jelentősen csökken. A paciensek nem számoltak be komoly mellékhatásokról ezeért teljesn biztonságos eljárás.

Hatékonyan kezeli a bőrproblémák széles skáláját :

 • Akne
 • Hegek
 • Pigmentfoltok
 • Tág pórusok
 • Mélyebb ráncok
 • Műtéti hegek
 • Striák

Minden kezelés egyedi bőrdiagnosztika után dől el ,hogy a paciensnek melyik a legmegfelelőbb erősségű kezelés és hogy hány alkalom szükséges a kezelési kúrából.

A kezeléseket 2 hetente célszeű megismételni,a legeredményesebb hatás érdekében.

Mindössze 5 perc alatt, 3 000 000 természetes szilícium bio mikrotűt közvetlenü kézi masszázzsal juttatunk a bőr középső rétegébe, hogy serkentsük a bőr anyagcseréjét és elősegítsük a kollagén regenerációját.

Nincs szükség érzéstelenítésre, nincs vérzés vagy bőrseb. A bőr megújulási ciklusát 28 napról 7-14 napra rövidíti le, és természetes, biztonságos és hatékony fizikai megújulást ér el.

Hámlás vagy pelyhesedés előfordulhat attól függően, hogy A SZAKEMBER milyen mélyen masszírozza a bőrbe.

A szivacs tűcsontok nem fognak felszívódni, de akár 48-72 óráig is megmaradhatnak a bőrben. A 48-72 óra elteltével a tűcsontok a levált szaruréteggel együtt távoznak.

SQT Resurfacing Repair kezelés

Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet kiváló választás a zsíros és kombinált bőrűek, valamint azok számára, akiknek hegeik vagy súlyos textúrális problémáik vannak. Ez a rendkívül hatékony kezelés célzott megoldást nyújt a pattanásokra hajlamos bőr kezelésére, a P acnes baktériumok számának csökkentésére, a pattanások nyomai és hegeinek elhalványítására, valamint a textúrális problémák kezelésére. Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet egyedi formulája kifejezetten azoknak a bőrproblémáknak a kezelésére lett kifejlesztve, amelyek gyakran társulnak a zsíros és kombinált bőrhöz. Az enyhe, de hatékony hámlasztó összetevők segítenek megtisztítani a pórusokat, csökkentik a faggyútermelést és az olajosságot, valamint segítik az akne okozta gyulladások csökkentését. Emellett a készletben található speciális hatóanyagok és tápláló összetevők segítik a bőr regenerálódását, serkentik a sejtmegújulást és simábbá teszik a bőrfelszínt. A készlet rendszeres használata látványos eredményeket hozhat az akne-prone bőr kezelésében.

A P acnes baktériumok elleni hatékony küzdelem segít megelőzni a pattanások újbóli kialakulását, míg az elhalványító hatású összetevők csökkentik a már meglévő hegeket és a pattanások nyomait. A textúrális problémákat kezelő összetevők segítenek simábbá és egységesebbé tenni a bőrfelszínt, csökkentve a pórusok méretét és a bőr durva textúráját. Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet könnyen alkalmazható és beilleszthető a napi bőrápolási rutinba.

Bőrtípus:

 • Olajos,Kombinált bőrtípus

A kezelés Hatása és eredményei:

 • Aknéra gyulladásokra hajlamos bőr javítása
 • Hegek eltüntetése,halványítása
 • Akne baktériumok csökkentése

SQT kezelést követő tünetek

a legtöbb esetben a kezelést követő 1-2 napban bőrpír jelentkezhet ez normális reakció része a folyamatnak ,hogy az elhalt bőrsejtek leváljanak.

A bőr a kezelés után néhány napig száraz és húzódó lehet,ez része a sejtmegújulási folyamatnak

A keratinos bőr és más előforduló bőrpobroblémák miatt a kezelés utáni különböző felületein más intenzitással jelentkezhet a hámlás.A hámlás a szaruréteg megújulásának normális velejárója!

Kérdések és válaszok

Igen,érzékeny bőrűek is használhatják,amennyiben nem allergiásak a szivacstűkre!A termék nem okoz allergiát ,hanem javítja és egészségessé teszi a bőrt.A termék vékony bőrre nem ajánlott!

A kezelési idő az adott bőrproblémától függ.Komolyabb bőrhibáknál (akne,hegek)3-4 kezelés ajánlott. Egyéb bőrtípusoknál már 1-2 alkalom is nagyon hatékony és látványos eredményt hoz.

Természetesen használhatnem irritatív terméket az ügyfelek bőrproblémáinak kezelésére-a mikrotűk megnyitják a csatornát így segítik a funkcionális anyagok mélyebbre való bSQT BIO MIKROTŰS KEZELÉS

A kezelés ára

SQT akne/heg kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom
SQT pigmetfolt kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom