Masszázsterápiáink

Nyugtató, Relaxáló testmasszázs

A kezelés ajánlott azoknak, akik egy megnyugtató, pihentető kikapcsolódásra vágynak.
A kezelés célja a stresszoldás, a mély lazítás valamint a testi és lelki egyensúly megteremtése.
Ez a masszázs az aromaterápiás és a svéd masszázs kombinációja, mely az aromaterápiás masszázs simító mozdulatainak köszönhetően nyugtató, lazító relaxációt eredményez.

Nyirokmasszázs

A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirok folyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt-anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot.

Anticellulit masszázs

Minden olyan személy részére ajánlott, aki szeretne a narancsbőrt elkerülni, vagy már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdünk harcolni a narancsbőr ellen, annál könnyebben és gyorsabban szabadulunk meg tőle.

Egy alkalom után is látszik a bőr változása, javul a feszessége, simábbá válik. A súly felesleggel küzdők egy alkalom után is vékonyodhatnak 1 cm-t a kezelt területről.

A legtöbben már akkor jönnek erre a kezelésre, amikor már tényleg jócskán van narancsbőr akár több területen is (a kritikus területek, comb, csípő, has, derék). Ezért a leghatásosabb, ha valaki egy kúrát, vagyis legalább 10-12 alkalmat csinál végig, heti 1 vagy 2 alkalmas rendszerességgel. Ez átlagosan 2 hónapot jelent, így az eredmény szemmel látható és tapintható lesz, valamint a fogyás is centiméterekben is mérhető.

Aromaterápiás Masszázs

Itt az ősi keleti kultúra technikái találkoznak a nyugati technikával. Ez az egyetlen olyan illatterápia amely a természetes gyógymódok közé tartozik, és magában foglalja a gyógynövények és a hagyományos kezelés előnyeit. Az illóolajokat több módon is alkalmazhatjuk: -párologtatásnál,-fürdésnél,-közvetlenül,-illetve masszázsolajként.

Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek. Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelül 45-60 %-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána. A kezelés időtartama 60 illetve 90 perc lehet.

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia. Manapság számtalan változata elterjedt a világban, azonban mindegyik az alapjául a személyre szabott manuális kezelés szolgál. A terápia során a képzett gyógymasszőr olyan masszázstechnikákat (simítás, dörzsölés, lazítás, stb.) alkalmaz, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat, és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is.

A gyógymasszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornához, mert a masszázzsal ellazított és bemelegített izmok könnyebben és jobban terhelhetőek a torna során.

Rendelőinkben többféle masszázs módszert alkalmazunk, amelyeket kezelőink a páciens igényeihez
szabottan kombinálnak:

  • Svédmasszázs

  • Sportmasszázs

  • Relaxációs masszázs

A gyógymasszázs speciális fajtája a Reflexológia, mely során szakképzett és tapasztalt reflexológusunk a talpon és a lábfejen található reflexpontok masszírozásával ér el a teljes testre gyógyító hatást.
Speciálisan nyiroködéma, valamint nyirokkeringési problémák kezelésére alkalmazzuk a nyirokmasszázs terápiát, amely szakorvosi kontroll mellett, esetlegesen egyéb kezelési módszerekkel kombinálva hatékony és természetes gyógymódot jelenthet.

Prémium masszázsterápia érintve kineziológiával
és reflexológia terápiával!

Foglaljon időpontot

Masszázsterápia

Hagyományos mini masszázs kezelések (30 perc)

Svédmasszázs 5500.-
Nyugtató, relaxáló masszírozás 5500.-
Frissítő masszázs 5500.-
Sportmasszázs 5500.-
Gyógymasszázs 5500.-

Hagyományos masszázs terápiák (60 perc)

Svédmasszázs 9000.-
Nyugtató, relaxáló masszírozás 9000.-
Frissítő masszázs 9000.-
Sportmasszázs 9000.-

Speciális gyógyító és aromaterápiás masszázs kezelések
(90 perc)

Prémium masszázsterápia – teljes test 13.000.-

Hát + kar masszázs
(40 perc)

Hát és kar masszázs 7500.-

Masszázs terápia árak

Hagyományos mini masszázs kezelések (30 perc)

Svédmasszázs 5500.-
Nyugtató, relaxáló
masszírozás
5500.-
Frissítő masszázs 5500.-
Sportmasszázs 5500.-
Nyirokmasszázs 5500.-

Hagyományos masszázs terápiák (60 perc)

Svédmasszázs 9000.-
Nyugtató, relaxáló
masszírozás
9000.-
Frissítő masszázs 9000.-
Sportmasszázs 9000.-

Speciális gyógyító és aromaterápiás masszázs kezelések (90 perc)

Prémium
masszázsterápia
Teljes test
13.000.-

Hát + kar masszázs (40 perc)

Kar és hát masszázs 7500.-

Gél-lux bt.