Aqua Hydra Peel kezelés

Aqua Hydra Peel kezelés

Az Aqua Hydra Peel kezelés az egyik legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás. Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe. Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra számítani. Az Aqua Hydra Peel kezelés testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

5 ok, amiért válaszd a Aqua Hydra Peel arckezelést

  • Rendkívüli gondossággal tisztítja és megújítja a bőrt

  • Javítja a bőrtónust és a textúrát

  • Tartósan csökkenti az öregedés jeleit

  • Gyors és egyszerű

  • Testreszabható

Az Aqua Hydra Peel kezelés kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül. A kezelés időtartama 30-45 perc, az esetek többségében a kezelést nem követi kipirosodás, irritáció.

A kezelés menete

Első lépés

Az  arcbőr gondos megtisztítása Aqua Hydra Peel lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex TM technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

Második lépés

Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.

Harmadik lépés

Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről.

Negyedik lépés

A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.

Ötödik lépés

Az Aqua Hydra Peel napi arcápoló termékek alkalmazása, amelyek fokozzák a kezelés tartósságát és eredményességét.

Az Aqua Hydra Peel kezelés javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat. Az eljárás alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt is. Egy kezelés is hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, de 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak.

A kezelés ára

Aqua Hydra Peel kezelés – 60 perc 24.000.- / alkalom