Varga Brigitta

Varga Brigitta

Varga Brigitta

Kozmetika, Spa&Wellness

„Kisgyermekes anyukaként még fontosabb lett számomra a megbízhatóság, az igényesség.”

Gyerekkori álmom vált valóra , hogy kozmetikus lehettem.13 éve végeztem kozmetikusként kiváló tanároknál és mesteremnél Kovarik Kornéliánál, akiktől a szakmai alázatott és a precizitás tanultam. Azóta folyamatosan a szakmában dolgozom számtalan továbbképzésen, tanfolyamon bővítve a tudásomat.

2006-ban végeztem a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél kozmetikusként kiváló eredménnyel. Majd ezt követte ,hogy folyamatosan tanulók oktatásával is foglalkozom! A szakma az életem ebben tudok kiteljesülni és a kreativitásom kiélni. 13 év alatt kitanultam a Mestersmink képzést ,a sminktetoválást és tartós műszempilla építést. 2019-ben egy hatalmas megtiszteltetés ért megkaptam a szakmai Beauty Specialista címet amit annak a cégnek köszönhetek amiben évek óta töretlenül hiszek és ez a VAGHEGGI.

Kifogyhatatlan lendületemet a szakmai elhivatottságom és a szépség iránti belső igényem adja. 2017-ban életem egy másik álma vált valóra, megszületett kislányom Szófia. Férjemmel együtt terelgetjük és ámulunk minden pillanatán. Ez ad lendületet nap mint nap!

Remélem, hamarosan Önt is Vendégeim között üdvözölhetem. Forduljon hozzám bizalommal!