Thread Fill felszívódó kollagén szálak

Thread Fill felszívódó kollagén szálak

Thread-fill kezelés felszívódó kollagénszálakkal:

A KRX Aesthetics által megalkotott és szabadalmaztatott innovatív technológia, amely hozzájárul a bőr fiatalításához, ragyogásához és feszesítéséhez.
A Thread-fill ampullák egy hatóanyagszérumba ágyazott bőrbe olvadó feszesítő, ránctalanító, lifting hatású micro kollagén szálak és anti-age peptidek szinergikus keveréke.

Azonnal látványos, non-invazív kezelést kínál, amelyet kúraszerűen alkalmazva a hatás fokozható.

A KRX Thread-fill több mint a forgalomban lévő felszívódó szálas kezelések. Speciális kiszerelésének köszönhetően még pontosabban célozhatjuk meg a problémás területeket az arcon.

A bőrbe olvadó mikro-hidrolizált kollagén szálak, a vitaminokban, aminosavakban gazdag növényi kivonatok, a telítetlen zsírsavakban gazdag olajkeverékek, az innovatív peptid kombinációk és a különböző molekula nagyságú Hyaluron pedig folyamatosan stimulálják a bőr kollagén termelődését. A KRX kifejlesztette a Thread-fill preciziós ampulláit, amely egy igazi anti-age koncepció erős, aktív hatóanyagokkal, peptidekkel és az innovatív felszívódó mikro kollagén szálakkal.

A felszívodó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, amely a ráncokba simulva teljesen beszívódnak a bőrbe. A micro kollagén szálak mellett a peptidek és ásványi anyagok egy speciális kötésben, szintén aktívan hatnak a bőrre, a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik, a megereszkedett bőr pedig újra feszes és tömör lesz.

Milyen hatást érhetünk el a kezeléssel?

Újrastruktúrálja a bőrt, feszesít, liftinggel, belülről tölti fel a bőrt. Az egyik legkeresettebb arckezelések elengedhetetlen hatóanyag komplexe.

A kezelést egy nagyon intenzív Carboxy terápiával egyészítjük ki mellyel fokozzuk a kezelés szuper eredményeit!

Az öregedéssel a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejtek nem megfelelő működése pedig felgyorsítja az öregedés látható jeleit. A bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges kinézetét. A Kozmetikai kezelések egyik elengedhetetlen alapja a bőr oxigénnel való feltöltése. A KRX által kifejlesztett Carboxy kezelése jóval magasabb arányban karbonizál, így már az első kezelés alkalmával is egy igazán látványos kezelést kínálhatunk vendégeinknek.

A modern esztétika elengedhetetlen kezelései közé tartozik.

Ajánlott alkalmanként vagy kúraszerűen alkalmazva.
4 alkalmas kúrában: kéthetente egyszer majd fenntartó kezelésként havonta egyszer.

A kezelés ára

Kombinált kezelés
75 perc
26.500.- / alkalom