Hajkezelés Mezoterápia

Hajkezelés Mezoterápia

A mezoterápiás hajkezelés során a páciens diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatnak a hajgyökerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak.

A megfelelően összeállított mixet az orvos egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatja a fejbőr alá. Egy speciális mezoterápiás mikrotűvel lehet célzottan a hajhagymákhoz juttatni az anyagot, mivel ez 2-3 mm mélyen található. Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer. A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy enyhe kopogtató érzéssel.

Milyen eszközzel történik a kezelés?

  • A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezzük.
  • A pisztolyba az orvos által egyénileg meghatározott, a Te állapotodra legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktél kerül betöltésre.
  • A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól 1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat.
A tűs mezoterápia előnye

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig
maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.

A kezelés nem jár fájdalommal!

A kezelés előtt:

  • A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni.
  • A mezoterápiás hajkezelést 1 vagy 2 hetente végezzük.
  • Általában 6-10 kezelés szükséges.
  • A kezelés minimális kellemetlenséggel jár.
  • Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia.

A kezelés ára

SQT akne/heg kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom
SQT pigmetfolt kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom