Innea Aqua Bio regeneráló lifting

Innea Aqua Bio regeneráló lifting

Nehéz a sok revitalizációs termékből kiválasztani azt, amivel nem csak könnyen lehet dolgozni, de még gyors és hosszantartó hatása is van. Pont ezért választották a világhírű INNEA s.r.l. olasz kozmetikai cég laboratóriumai a sok hialuronsav koncentráció és molekulatömeg kombináció közül a következőt: 20 mg / ml és 1200-1800 kDa. Ez az optimális összetevő hat a legjobban a hialuronsav receptoroka a bőrben, és ezáltal eltávolítja a fáradtság és az öregedés tüneteit.

MIÉRT INNEA®

A hialuronsav magas koncentrációja (20 mg/ ml) hosszantartó hatást biztosít. Az optimális molekulatömeg (1200-1800 kDa) realizálja a készítmény összes hatását. Könnyen adagolható (2 ml) – akár két területet s lehet vele kezelni. Kedvező ár – az Ön és páciense elégedettségére.

Ez egy steril, természetesen lebomló izotóniás intradermális gél. Ez a termék átlagos hosszúságú hialuronsav láncokat tartalmaz (1,0 – 1,5 x 106 Dalton), amely Streptococcus equi baktériumból lett nyerve. 20 mg/ ml hialuronsavat tartalmaz fiziológiai pufferben. Minden csomag tartalmaz egy használati útmutatót, egy INNEA fecskendőt és két steril 30G-s egyhasználatos tűt, kizárólag a termék injektálására. Továbbá két cédulát is tartalmaz sarzs-számmal. Egy az orvosnál marad, a másikat a páciens kapja meg, hogy követni tudják a kezeléseket.

INDIKÁCIÓ

Az öregedés által kiváltott tünetek terápiájára, többek között dehidratált szaruréteg, csökkent tónus és elaszticitás, ráncok kialakulása esetén. Felgyorsítja a bőr megújuló folyamatait, pl. felszíni sérülések által kialakult hegek regenerálódása. Megfelelő a fiziológiai öregedés folyamatára, mint pl. durva, kevésbé ragyogó bőr és kevésbé elasztikus bőr kezeléséhez. A bőrszövet javítására, mélyebb
bőrhibára, mint pl. akné és bárányhimlő utáni hegek. A terápiát lehetséges kombinálni peelingekkel, lézeres terápiával, rádiófrekvenciás terápiával és más agresszív esztétikai beavatkozásokkal.

KONTRAINDIKÁCIÓ
  • gyakori a koleidok kialakulása
  • autoimmun betegségek, valamint immunológiai terápiák alkalmazása esetén
  • érzékenység valamelyik összetevővel szemben
  • terhesség és szoptatás
  • 18 éven aluliak számára

A kezelés ára

SQT akne/heg kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom
SQT pigmetfolt kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom