MD:TRANEX RETIPEEL

MD:TRANEX RETIPEEL

Aktiválja a sejtszintű mechanizmusokat, regenerálja és fiatalítja a bőrt, drámai módon csökkenti a ráncok megjelenését, finomítja a bőr szerkezetét és ragyogóvá teszi azt.

Felveszi a harcot az öregedés jeleivel szemben, kijavítja a meglévő károkat. Új bőrt fed fel – serkenti a sejtanyagcserét. Megnyugtatja, felüdíti és kiegyenlíti a bőr tónusát. Eltávolítja az öregedési foltokat, a hiperpigmentációt és a nap által károsodott részeket. Javítja a bőr textúráját és tónusát. Finomítja az apróbb és nagyobb ráncokat egyaránt és a megnagyobbodott pórusokat. Harcol a bőrmegereszkedés és a vitalitás elvesztése ellen, egészséges és fiatalosan ragyogó bőrt eredményez. Gondoskodik az aknéra hajlamos és zsíros bőrről. Megszakítja a szabad gyökök általi károsodás folyamatát, amitől a bőr öregebbnek tűnhet. Támogatja a bőr hidratáltságát és erősíti annak szerkezetét.

A hiperpigmentált elváltozások, például a melasma kezelése az egyik legnagyobb kihívás az egészségügyi szakemberek számára, amely különféle vegyszerekkel történő kezelést igényel, amelyek képesek blokkolni a melanin termelését és hámlaszthatják a bőrt. MD: Tranex Retipeel nagyon hatékony a hiperpigmentáció eltávolításában, a pattanásokra hajlamos bőr gyógyításában,a ráncok redukálásában és az öregedő bőr kezelésében, amelynek már természetesen lassabb ciklusú a sejtanyagcseréje.

Hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket, helyreállítja a bőr fényességét és megvédi a bőrt a külső negatív hatásoktól.

MD: A Tranex Retipeel mélyen, sejtszinten működik, és befolyásolja a bőr receptorai és szenzorai aktivitását.

A kezelés ára

MD:TRANEX RETIPEEL kezelés 35.000.- / alkalom