3D bőranalízis

3D bőranalízis

3D bőranalízis és gép bőrdiagnosztika

A Vgh Face Skin Analyser egy új professzionális, hi-tech rendszer az arcbőr azonnali és pontos diagnosztizálásához. Az arcbőr problémáinak, állapotának teljes felmérése csupán 10 percet vesz igénybe, ami lehetővé teszi a gyors, azonnali és intelligens diagnosztizálás elvégzését.

A vendég közvetlenül a tablet képernyőjén keresztül tudja követni az elemzést és kommunikálhat a kozmetikussal: nagyon hatékonyak tudnak lenni a bőrről készült 3D-s felvételek, valamint az diagnosztizálás során készített fotók és az adatbázisban szereplő számtalan minta összehasonlítása, amik a bőr állapotának különböző szintjeit mutatják.

Az elemzés eredményei könnyen érthetőek és vendégenként elmenthetők az adatbázisban, ami lehetővé teszi a kozmetikus számára a szépségszalonban folytatott kezelések és a vendégnek ajánlott, e-mail-en keresztül megküldött otthoni szépségápolás hatékonyságának nyomon követését.

3 különböző program és 6 adatfelvételi lehetőség áll rendelkezésre a teljesen és személyre szabott megoldás érdekében. A különböző nagy felbontású és nagy pontosságú optikákat használó videokamera rendszer 3 különböző diagnosztikai megközelítést tesz lehetővé:

  • CLEANSING PROGRAM: (hidratáltság/faggyútermelődés, pórusok állapota, szennyeződés, komedok, gyulladások) célja a bőr elsődleges diagnosztizálása, valamint a bőr optimális egészségi állapotának fenntartásához szükséges, megfelelő kezelési eljárások és termékek ajánlása.

  • AGE CARE PROGRAM: (hidratáltság/faggyútermelődés, foltok/elszíneződések/erek/ ráncok) célja a bőr öregedésével összefüggő főbb bőrproblémák diagnosztizálása, majd a megfelelő kezelési eljárások és age care termékek ajánlása.

  • KAMERA: szabad elemzéses módszer, melynél a kamera használata a test más területein is alkalmazható.

Minden program számos olyan diagnosztizálási lehetőséget kínál, amely megkönnyíti a bőr főbb paramétereivel, úgy, mint HIDRATÁLTSÁG, FAGGYÚTERMELÉS, PÓRUSOK, SZENNYEZŐDÉSEK, FOLTOK/ELSZÍNEZŐDÉSEK, EREK, RÁNCOK kapcsolatos komplex megoldás azonosítását a digitális képfeldolgozáson alapuló, korszerű tudományos megközelítés segítségével.

Ennek a kozmetikai készüléknek a segítségével rengeteg mindent megtudhatunk a bőr állapotáról. Olyan esetleges problémákról is, amik szabad szemmel nem, viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn. A bőrről 3 dimenziós nagy felbontású fotók is készülnek, ahol a pórusok állapotát elemezhetjük, valamint a láthatóvá válik a ráncok valódi mélysége is. A rendszer azt is méri, hogy korunknak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képes milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

Visszajáró vendégeinknek rendszeresen végezhetünk bőrdiagnosztikát, amivel folyamatosan analizálhatóvá válik a bőr állapota, végigkísérhető a javulás folyamata. Új vendégeket is szerezhetünk ezzel a szolgáltatással, vagy olyan vendégünknek is könnyebben javaslunk arckezeléseket vagy az otthoni ápolás termékeit, akik eddig nem vették nálunk igénybe ezeket a lehetőségeket.

A vendég számára ez lehet a legjobb befektetés a bőre érdekében, mielőtt otthoni krémet vagy kozmetikai kezelést vásárolna.

A kezelés ára

Személyre szabott bőrdiagnosztika (15 perc) 3.000.-
GÉPI SPECIÁLIS
3d technológiás bőrkép elemzés és diagnosztika
személyre szabott tanácsadással (30-40 perc)
12.000.- / alkalom