NCTF Nanosoft dermatológiai hyaluron feltöltés

NCTF Nanosoft dermatológiai hyaluron feltöltés

A NANOSOFT™ egy innovatív, klinikailag igazoltan hatékony orvosi kezelés, mely az irhába (dermis) juttatja az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást.

A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült eszköz. A bőrbe hatolva szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.

Az NCTF 135 HA hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.
A Nanosoft biztonságos és pontos bejuttatást tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez a különleges eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát az orvos kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr megfelelő rétegébe kerüljenek.

MI PONTOSAN A NANOSOFT™ KEZELÉS?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa az NCTF 135-HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást. A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.  A hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.

A Nanosoft biztonságos és pontos injekciót tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát az orvos kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek, elvégezve feladatukat.

Látványos és klinikailag igazolt eredmények

360%-os bőrminőség javulás, természetes biostimuláció
+132% hidratáltabb, tónusosabb bőr
+144% ragyogás: egyenletesebb arcszín
+52% homogenitás
-43% halványabb ráncok, szarkalábak
– 59% kisebb pórusméret

Mi történik egy kezelés során?

Az kozmetikus megtisztítja és fertőtleníti a páciens bőrét. Az érzékeny részeken előzetes érzéstelenítő krémet alkalmaz. A készítményt a Nanosoft pengék segítségével a bőr felső irharétegébe juttatja. Ezt a lépést ismétli 2-3mm-enként, hogy lefedje a teljes kezelendő területet.

Nagyon aprólékos és precíz munka, általában egy-egy kiválasztott terület kezelését javasolja orvosunk az 1ml-nyi anyaggal, de lehetőség van nagyobb területek lefedésére, több ml-nyi anyag beadására is, csak akkor a kezelés ideje és ára nő.

A beadási mélység tökéletesen kontrollált, ezért a páciens által megtapasztalt stressz és kellemetlenség is minimális.

Milyen területeken alkalmazható rendkívüli sikerrel?

Ezzel a módszerrel még a legérzékenyebb részek is elérhetőek és feltölthetőek. A száj körüli dohányzó ráncok legmegfelelőbb kezelése. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. A polirevitalizációs töltőanyag tökéletesen a ráncba juttatható minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.

Kezelés utáni teendők

  • Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig
  • Erős izzadás kerülése 48 óráig
  • Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig
  • Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése hetekig
  • Szauna, napozás és szolárium használata 2-3 hétig tilos
0%
Nyak feszesség és rugalmasság javulás
0%
Száj körüli vonalak javulása
0%
Sötét karikák, szarkalábak halványulása

A kezelés ára

1 ml töltőanyaggal 40.000.-
2 ml töltőanyaggal 50.000.-