EPN – Stria kezelése

EPN – Stria kezelése

A stria megjelenése a bőr felületén igen zavaró lehet, sok ember életében komoly esztétikai problémát okozhat. Megjelenésük oka az, hogy a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben növekedni, mint a bőr felső rétege, így repedezni kezd, majd végül elszakad. A bőr feszülésének irányában csíkok alakulnak ki, melyek kezdetben lila-vörös színűek, majd később fehérré válnak.

Abban az esetben, ha már kifehéredett striák eltüntetéséről van szó, már hosszabb kezeléssorozatra kell gondolnunk. Ilyenkor a fehér csíkok a kezelések hatására elvékonyodnak és a kötőszövet is regenerálódni kezd. Emellett a lézer láthatóan javít a fehér striák okozta egyenetlenségen.

Stria eltüntetése mezoterápiás kezeléssel

Rendelőnkben a striák eltüntetésére mezoterápiás kezelést alkalmazunk, amely az egyik legmodernebb bőrregeneráló és fiatalító eljárás: a bőr mélyebb rétegeibe juttatott mezoterápiás hatóanyagokkal számos bőrprobléma, például a cellulit is kezelhető. A módszer előnye, hogy rendkívül biztonságos, gyors, szinte fájdalommentes eljárás, ugyanakkor látványos és hosszantartó eredményeket garantál. Az elasztin és kollagén rostok regenerálásával és folyamatos rugalmasan tartásával a repedések szinte észrevehetetlenné halványíthatók.

Mit jelent az orvosi mezoterápia (mezopen kezelés)?

Az apró felületes tűszúrások segítségével kb. 4-6 mm mélyen juttatjuk be a hatóanyagot a kötőszövetbe, ahol apró mikro sérülések keletkeznek beindítva a bőr önregenerációját.

Mikor nem ajánlott a kezelés?

  • Terhesség, szoptatás ideje alatt
  • 18 éves kor alatt, illetve 70 éves kor felett
  • A kezelendő területen lévő akut, vagy krónikus bőrfertőzés esetén
  • Egyes betegségek (láz, autoimmun betegség, inzulinnal kezelt cukorbetegség, stb.), illetve bizonyos gyógyszerek (véralvadásgátló) szedése esetén
  • A hatóanyag komponenseire történő allergia esetén

A kezelés ára

SQT akne/heg kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom
SQT pigmetfolt kezelés
60 perc
35.000.- / alkalom