Hydro Spa Facial

Hydro Spa Facial

A Hydro Spa Facial kezelés az egyik legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás. Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe. Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra számítani. A Hydro Spa Facial kezelés testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

5 ok, amiért válaszd a Hydro Spa Facial arckezelést
  • Rendkívüli gondossággal tisztítja és megújítja a bőrt

  • Javítja a bőrtónust és a textúrát

  • Tartósan csökkenti az öregedés jeleit

  • Gyors és egyszerű

  • Testreszabható

A Hydro Spa Facial kezelés kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül. A kezelés időtartama 30-45 perc, az esetek többségében a kezelést nem követi kipirosodás, irritáció.

A kezelés menete

Első lépés

Az  arcbőr gondos megtisztítása Aqua Hydra Peel lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex TM technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

Második lépés

Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.

Harmadik lépés

Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről.

Negyedik lépés

A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.

Ötödik lépés

A Hydro Spa Facial napi arcápoló termékek alkalmazása, amelyek fokozzák a kezelés tartósságát és eredményességét.

A Hydro Spa Facial kezelés javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat. Az eljárás alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt is. Egy kezelés is hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, de 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak.

A kezelés ára

Hydro Spa Facial kezelés – 60 perc 24.000.- / alkalom