Hollywood Carbon Peel

Hollywood Carbon Peel

Hollywood Carbon Peel – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés.
Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással. A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el az eredményt. Legújabb generációs Q – kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat. Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. A termikus hatás miatt javul a keringés. A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul. A bőr kevésbé lesz zsíros. A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is. A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak. Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén.

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os a javulás.

4-5 alkalom után, majd 12 hét elteltével 70%-al csökkent az aknés gyulladások száma.

A szoláriumozás használatát és a napozást a kezelés előtt 2 héttel kerülni kell. A kezelés előtti egy hétben ne alkalmazzon barnító krémet sem.

A kezelések kb. 1 óra hosszáig tartanak.

Kezelések után a fényvédő használata kötelező! A gyógyulás időtartama alatt a bőrt fokozottan védeni kell a napsugárzástól. Másnap már nyugodtan alkalmazható smink és minden típusú otthoni kozmetikum.

Ritka és enyhe szövődményként sötét bőrtípus esetén a kezelt terület néhány hétig világosabb maradhat. A leggyakoribb mellékhatás az enyhe bőrpír.

4-5 kezelés ajánlott, kb. 1-2 hetente.

  • Bőröd visszanyeri természetes fényét, tónusát.
  • Bőröd faggyútermelése csökken, kevésbé lesz zsíros.
  • Megszűnik a hámlás és az érdes tapintású bőr bársonyossá válik.
  • Bőröd hidratált, selymes tapintású lesz.
  • A gyulladt területek megnyugodnak és a gyulladás látványosan csökken.
  • Arcod üdévé, fiatalosabbá és természetesebbé válik.

A kezelés ára

Hollywood Carbon Peel 25.000.- / alkalom