Skin Perfusion Peel

Skin Perfusion Peel

Orvosi mélyhámlasztás

Az, hogy az adott páciensnél éppen melyiket alkalmazhatjuk, mindig egy alapos bőrdiagnózis után döntjük el. Ha ez nem alapos, akkor nem érünk el eredményt. Eredményes hámlasztás esetén az alkalmazott anyagok  eltávolítják a bőr legkülső károsodott réteget, elsimítják a bőr egyenetlenségeit, ezt követően természetes, fiatalos és sima bőr nő az eltávolított réteg helyére.

A következő esetekben ajánlott:
  • egyenetlen felszínű, ráncosodott bőr
  •  pigmentált, napfény vagy  szolárium által károsodott bőr
  •  akiről nem akarnak elmúlni a pattanások és hegek
  •  aki már évek óta használ több tízezer és százezer forintos „csodakrémeket” mégsem lát semmi eredményt
  •  férfiaknál szakáll benövő szőrszál ellen elsősorban, de ránctalanításra is ajánljuk
  • nőknél gyantázás után benőtt szőrszálak, begyulladt szőrtüszők kezelésére

A fenti kezeléseket kiegészíthetjük lézerrel kombinált mezoterápiával és LED polarizált fényterápiával, amelyek hatása önmagukban is páratlanok a jelenlegi kozmetológiai repertoárban.

A SKIN Perfusion termékcsalád része a háromféle savas hámlasztó is:
  • LIGHT PEEL
  • TIME PEEL
  • BRIGHT PEEL

Az ezekkel végzett hámlasztó kezelés csakis orvos, vagy orvos mellett dolgozó kozmetikus végezheti rendelőben vagy orvos-esztétikai központokban.
A hámlasztás során a szakember határozza meg a megfelelő hámlasztó fajtáját, és a kezelés időtartamát, a kezelés javasolt ismétlésszámát, mely bőrtípus-és egyénfüggő. A kémiai hámlasztás során a bőrt alaposan megtisztítják, majd a pH-ját beállítják egy előkezelő folyadékkal. Ezután felviszik a megfelelő savas hámlasztót egy ecsettel. A kezelés nem jár fájdalommal, de viszkető, kicsit égő-csípő érzést tapasztalhat a páciens, ahogyan a savak dolgoznak. A megfelelő mennyiség felvitelét követően, illetve a hatóidő lejárta után semlegesítő folyadékkal kenik be a kezelt felületet, majd lemossák a bőrt. A bőr a kezelést követően rövid időre kipirosodhat. Azonnal tapasztalható lesz, hogy az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz.
A hámlasztás nem okoz nagymértékű hámlást, a páciens folytathatja megszokott életvitelét.

A glükonolaktonos, illetve glikolsavas Skin Perfusion hámlasztók ugyanis mikro hámlást okoznak, a bőr porszerűen, nagyon finom, szinte észrevehetetlen módon fog lehámlani.

A kezelést követően kötelező a magasfokú fényvédelem! A hámlasztást gyakran egészítik ki Fillmed by Filorga Skin Perfusion Anti-Aging kozmetikai kezeléssel, vagy akár BioNutrliLift kezeléssel. Hámlasztást érdemes végezni a napnak és környezeti ártalmaknak leginkább kitett testrészeinken, így az arcon, a nyakon és a dekoltázson, valamint szép eredményt lehet vele elérni a kézfejek fiatalításában is. A kezelés bármikor elvégezhető, akár ebédszünetben is.

Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a kémiai hámlasztás növeli a bőr fényérzékenységét, ezért a nyári hónapokban nem tanácsos belekezdeni egy peeling kezeléssorozatba, csak akkor, ha a páciens csak kis időre és nagyon magas faktorszámú fényvédővel, vagy egyáltalán nem megy napra.

A kezelés ára

Skin Perfusion kezelés 30.000.- / alkalom