Collagen Eye

Collagen Eye

A szem alatti rácok okai, kialakulása

Az öregedés első jelei a szem körüli területen jelennek meg, de hogy az öregedési folyamat kinél milyen gyorsasággal és látványosan halad előre, azt számos tényező is befolyásolja: például a szemkörnyék bőrének jellemzői, genetikai tényezők, az életmód, a káros szenvedélyek, a környezeti tényezők, és a napsugárzás. A harmincas éveinktől a bőr már kezdi elveszteni a rugalmasságát, bár ekkor még közel sem olyan látványos a bőr öregedése. A folyamat idővel, általában az ötvenes éveinktől felgyorsul, és ezzel párhuzamosan csökken a bőr vízmegkötő képessége. A szervezetben termelődő hialuronsav, kollagén, és elasztin termelődés lecsökken, amelynek eredményeként a bőr regenerálódási képessége is romlik.

Miben más a szemkörnyék bőre?

A szem környék bőre sok szempontból különbözik az arc más területétől. A bőr jóval érzékenyebb, ötször vékonyabb, mint máshol, és alatta sok érrel átszőtt laza kötőszövet található. Ugyanakkor az arc leginkább igénybe vett területe az állandó szemmozgás, és pislogás okozta igénybevétel miatt, de a szemkörnyéket érinti az arcmimika – a nevetés, a mosolygás, vagy a hunyorgás. A szem környékén alacsonyabb a faggyú és verejték kiválasztás, nincsenek mirigyek, amelyek elősegítenék a hidratálását. A korral a szem körüli bőr természetes módon megereszkedik, elvékonyodik és veszít a rugalmasságából.

Mit tehetünk ,milyen kezelés ajánlott?

A szemkörnyék kezelése házilagos módszerekkel nem csak hosszadalmas, de kevésbé hoz látványos eredményt. Akik azonnali és látványos eredményekre vágynak, számukra valamilyen, célzottan a szemkörnyékre irányuló kezelés javasolható. A probléma jellegétől illetve összetettségétől függően számos lehetőség közül lehet választani.

Collagen Eye kezelésünk során szemtapaszokat helyezünk a szemkörnyékre, amelyek célzottan, kivételesen nagy teljesítményű hatóanyagbevitellel szenzációs ragyogást kölcsönöznek a bőrnek.

Kezelésünk során a hatóanyagok magas Collagénnel fetöltve lelassítják a bőr öregedési folyamatát, csökkentik a ráncokat és a mimikai vonalakat, valamint ragyogóvá varázsolják az arcszínt.

A termékcsalád célja az átfogó ápolás, amely minden korosztálynak jár. A különböző hatóanyagok szinergiáját és a termékek hibrid kombinációit használja az otthoni és a professzionális ápolásban egyaránt, megcélozva a szemkörnyék hatékony fiatalítását, az öregedés első jeleivel szembeni küzdelmet és természetesen a problémák megelőzését.

Komplexitása lehetővé teszi, hogy a terápia bármely kezelési programba beépíthető legyen, és az akár otthoni ápolás nélkülözhetetlen elemévé váljon.

Kezelés gyakorisága

Kúraszerűen 4-8 alkalommal
7-14 naponként vagy önálló kezelésként

A kezelés ára

Szemkörnyék ránctalanitó kezelés
45 perc
25.000.- / alkalom