Babor HSR LIFTING Ránctalanító Kezelés

Babor HSR LIFTING Ránctalanító Kezelés

HSR feszesítő kezelés: A pontosan egymáshoz igazított, csúcsteljesítményű hatóanyagok jelentősen csökkentik a mimikai ráncokat, (szem körüli ráncok, szemölök közötti dühráncok, homlokráncok, ajakráncok) gravitációs ráncokat (az orrtól a szájzugig húzódó nazolabiális ránc, szájszeglet ráncai, nyaki ráncok) és az ajak közüli dohányzóráncokat. A különleges  selyemakác- kivonat megemeli a felső szemhéjat, és feszesíti a szem környéki szöveteket.

Hatékony átfogó kezelés a ráncok összes típusa ellen, melytől az arc azonnal kisimultabb, fiatalabb és ragyogóbb lesz. Csökkenti a gravitációs ráncok, mimikai ráncok, ajak körüli ráncok mélységét, az életkorral járó rugalmasságvesztést.

Forradalmi összetevő a megújult HSR LIFTING termékekben! A 100%-ban természetes glükozid hatékonyan lassítja az új ráncok kialakulását, hiszen közvetlenül azok eredetével veszi fel a harcot.

Hogyan? A glükozid fokozza a bőr vízmegkötő képességét és javítja a sejtfunkciókat a gyors nedvességpótlás érdekében, ezáltal a fáradt, megereszkedett sejtek újra aktiválódnak.

Eredmény? Az új ráncok kialakulásának folyamata lelassul!

A HSR Lifting termékekben a meglévő problémákkal olyan erőteljes és ikonikus hatóanyagok küzdenek, mint a peptid, multytendin plus, a 100%-ban természetes glükozid vagy a csillagfürt kivonat. Mivel a hidratálás is nélkülözhetetlen a mindennapi rutin során, a HSR hialuronsav tartalmával erről is gondoskodik. Így kapunk egy teljeskörű és átfogó megoldást az otthoni anti- aging bőrápoló rutin során.

A kezelés ára

Babor HSR LIFTING Ránctalanító Kezelés 90 perc 24.500.- / alkalom