Project Description

Dermaroller mezoterápia

IDŐPONT FOGLALÁS

Dermaroller mezoterápia

IDŐPONT FOGLALÁS

Heges bőr, ráncok kezelése Tűs Mezoterápiával

A DERMAROLLER kollagén indukciós terápia a bőr legfontosabb összetevőjének, a kollagénnek a termelését serkenti, mely bőrünk rugalmasságát adja.

A kor előrehaladtával a kollagén csökken a bőrünkben, melyben az UV-sugárzás nagyban szerepet játszik. A kollagéntermelés növekedésével a hegek kitöltődnek, a bőr megújul, a ráncok mélysége csökken, a bőr struktúrája javul.

Az optimális eredmény elérése érdekében a dermaroller alkalmazása kúraszerűen ajánlott (kb. 6 kezelés szükséges, de egyes esetekben, akár 10 kezelésre is szükség lehet pl. aknés bőrnél). A kezelések között  min. 14 napnak kell eltelnie.

MESOFILL-R tűs mezoterápiás kezelés

Hasonlóképen a Dermaroller kezeléshez ez is egy Anti-aging kezelés, tűs mezoterápiás technikával, ami nem csak fiatalosabb, feszesebb bőrt eredményez, de a hegekre, és ráncokra is jótékony hatással van.

Nagyon látványos eredmény érhető el sebészeti beavatkozás nélkül! A Mesofill-R segítségével mikro sérülések keletkeznek a bőrön, ami beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, saját kollagén termelést, ezáltal a gyógyulási folyamat által a bőr kifeszül, megújul, a ráncok és hegek eltűnnek! A hatékonyságot fokozhatjuk azzal, hogy a szúrásokkal ejtett kis sebeken keresztül, különböző regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe.

1-2 kezelés után is észlelhető javulás, de általában 4-6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A kezelést bőrtípustól függően 2-4 hetente ismételjük. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de 2 hétig még fényvédőt kell használni.

A MesoFill-R az elődjéhez képest jóval kíméletesebb a bőrhöz a kezelés során!

A kezelés ára

MEZO Roller PEN tű fejegység
(csak az első alkalommal fizetendő)
5.000.-/db
Mezoterápia
(steril orvosi hatóanyaggal, érzéstelenítéssel)
15.000/alkalom
Mezoterápia bérlet
4+1 alkalom
60.000.-