Luxus Anti-Aging kezelések

Luxus Anti-Aging kezelések

LUXUS Anti Aging kezelések

Anti Aging kezeléssel a már kezdődő illetve megereszkedett, laza bőr, mélyebb ráncok is sikerrel kezelhetők, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik,és az egyenetlenségek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad.

75-15 LUXUS Anti Aging feszesítő kezelés

A 75-15 egy intelligens, génalapú kozmetikum család. A XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzéséért! Az öregedés szempontjából nagyon fontos tényező a genetika.  Néhány gén kifejezett szereppel kötődik a fiatalsághoz, „a hosszú élet titkához”. Az előrehaladott technológia és a kozmetológia legfrissebb felfedezése, lehetővé tette, a természetből való olyan növényi molekulák meghatározását és ez által a tökéletes hatóanyagok kiválasztását és kozmetikai alkalmazását, melyek hatással vannak a természet genetikus kódjaira.

 • A 75-15 termékcsalás fő hatóanyaga a Pistacia lentiscus kivonat, mely sokkal aktívabbá teszi a bőrműködést, és ezáltal fiatalabbá válik a bőr.

 • A 75-15 egy új stratégia a bőr öregedése ellen.

 • A 75-15 termékcsalád azonnali látványos eredményeket nyújt.

 • Face and Body Treatments

 • A kezelés hatására a bőr fiatalabb, frissebb és ragyogóbb lesz,megfiatalítja és átformálja az arckontúrt, megújult, tömörebb bőrképet hoz létre a legújabb generációs kozmetikai hatóanyag kombinációnak köszönhetően.

 • A kozmetikában kétféle  kezelési protokollt ajánlunk a vendégeknek, egy 40 perces és egy 75 perces kényeztető protokollt.

 • A speciális textúrák és masszázstechnika lehetővé teszi, hogy egy különleges luxus élményt kínáljunk a vendégeknek.

Delay Infinity Feszesítő kezelés

A legújabb tudományos kutatások azt is alátámasztották, hogy a bőr idegsejtjei a külső hatások által károsodnak, valamint öregszenek, ami közvetlen hatást gyakorol a bőr öregedésére is. Ez az úgynevezett neuroageing.

Az Intense termékcsalád hatékony védelmet nyújt a bőr számára a neuroageing és a külső környezeti hatások ellen, ebből született meg az AGE CARE elnevezés is. Az Intense termékcsalád tagjai a professzionális kozmetikai kezeléshez szükséges ampulla-sorozat és az otthoni bőrápolás termékei. Az egyik fő hatóanyag, amely a neuroaeging folyamata ellen biztosít védelmet a bőr számára, az egy különleges barna alga a Laminaria hiperborea, mely innovációs nagydíjat nyert el
2015-ben. További különlegesség az energetizált tengervíz, mely képes neutralizálni a bőrbe felszívódó környezet szennyezésből származó káros
anyagokat. A fehér kakaó kivonat az elektroszmog szennyező fény-és hőhatás okozta bőröregedést gátolja meg. A bazsarózsa kivonat gyönyörű, fiatal és
ragyogó bőrképet kölcsönöz. A professzionális kezelést 5 db ampullával végezzük. Az ampullák egymás utáni használata egy tökéletesen felépített arckezelést tesznek lehetővé, melyhez különleges masszázstechnika is párosul.

A vendég számára igazán különleges élményt nyújthatunk az innovatív textúrákkal és a masszázzsal. A kezelés nemcsak hölgyek számára ajánlott, hanem férfiak bőrére is kiváló, hiszen rengetegen töltik munkájuk nagy részét számítógépek közelében.

Intense Neurokozmetikai Manager kezelés

30 év felett már fontos a célzott kezelés, amely serkenti a kollagén- és elasztin rostok termelődését, szabadgyökök elleni hatóanyagokat tartalmaz, stimulálja a
mikró keringést és friss élettel telíti a bőrt. A Delay Infinity termékcsalád a bőröregedési folyamatokat hatékonyan lassítja, 30 év felett már az első ráncok megjelenése után alkalmazható. Tápláló és selymes textúrájú értékes koncentrátum, mely azonnali lifting hatást biztosít. Használható a krémekkel együtt is, reggel és este egyaránt az arc, nyak-és dekoltázs bőrére. Nagyon meleg időben, vagy zsírosabb bőrökre a szérumot önnmagában is használhatjuk.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén mentes!

Főbb hatóanyagok:

 • Kókusz kivonat

 • Makadámia olaj

 • Lila rizs kivonat

 • Hialuron sav

 • A és E vitamin