Orvosi mélyhámlasztás
Piroszőlősav 20%

Orvosi mélyhámlasztás
Piroszőlősav 20%

Alkalmas a petyhüdt és striás bőr megfiatalítására. Mély bőrregenerációt biztosít.

Javallat

  • A bőr öregedése (ráncok, erő elvesztése, fényesség hiánya), rugalmasság elvesztése, pattanások, seborrhea, melasma, hegek, hiperpigmentáció az arcon, striák kezelésére ajánlott, valamint mély bőrregenerációt biztosít.
  • A piroszőlősav az epidermisre és a dermisre hat. Megbontja az epidermisz és a dermis szaruhártya rétegei közötti kapcsolatokat. Megakadályozza a szaruréteg túlzott megvastagodását. Hámlás következtében  nem jön létre bőrszárazság. A piruvinsav a bőrben tejsavvá válik, amely hidratáló hatású alfa-hidroxi-sav, védő réteget képezve a bőrön megakadályozza a kiszáradást. Kiváló keratolitikus, antibakteriális és zsiradék szabályzó hatásának köszönhetően kitűnő eredményeket ér el a bőráplásban.  Végezetül serkenti a kollagén, az elasztin és a bőr glikoproteinek képződését is.

Eredmények

  • Az apróbb ráncok csökkenése. Pigmentált területek fehérítése. A bőr szarurétegének enyhítése. Sötét foltok eltávolítása, az újak kialakulásának megakadályozása. Seborrhea mérséklése. Kollagén termelés stimulálása.

A kezelés ára

Meso Antiaging PIRUVIC SAVVAL 20%
(felszíni ráncok és hegek kezelésére alkalm.)
19.500.- / alkalom