Smink

Az esküvői smink természetes, visszafogottan csillogó, összhangban van a ruhával. Átjárja a szépség, romantika, az ártatlanság.

Milyen az ideális esküvői smink?

  • Tökéletes, azaz kihangsúlyozza a szépséget, minőségében, színében, hangulatában megfelel az alkalomnak és persze a menyasszony személyiségének.

  • Tartós, hiszen nem közvetlenül a szertartás előtt fog elkészülni, hanem órákkal korábban és nem is pár órára szól, hanem akár 12-14 órát is ki kell bírnia. Így mindenképpen bombabiztosnak kell lennie.

  • Praktikus, tehát kiállja a családi csókok és könnyek próbáját, nem folyik le és nem hagy foltot a család legkülönbözőbb tagjain.

  • Kipróbált, azaz nem az esküvő napján készül el először, hanem már jóval korábban, a
    próbasminkelés alkalmával, amit lehet akár akkorra is időzíteni, amikor a jegyesfotózás van,
    így két legyet lehet ütni egy csapásra.

A menyasszonyi ruha és a frizura megkoronázása, elengedhetetlen részévé válva a nagy napnak minden Nő életében. A nagy napon gyönyörű sminked a szalonban készítjük el. Minden esetben próbasminket javaslunk, nem sokkal az esküvő előtt, hogy a kiegészítőkhöz, ruhákhoz minél jobban tudjunk alkalmazkodni, mert az összhang nagyon fontos a menyecskeruhával, a dekorációval és a kiegészítőkkel, sőt a vőlegény nyakkendőjével, ingjével is!
Igény szerint az örömanyák, koszorúslányok és a vendégek sminkjét is vállaljuk, hiszen számukra is nagy nap van! A mai világban az egyre professzionálisabb felbontású fényképezőgépek korában a vőlegény sem maradhat ki a sorból, hisz a nagyfelbontású képeknél fontos a tökéletes arcbőr és nemcsak a menyasszonynak. Ez persze a vőlegény esetében nem jelent többet egy tökéletes alapozásnál, púderezésnél, eltüntetve ezzel a kisebb bőrhibákat a smink.

Smink

Nappali smink 8.500.-
Alkalmi smink 12.500.-
Esküvői smink
(2 alkalom, tartalmazza a próba sminket is)
18.500.-
Alkalmi tincses szempilla 2.000.-